Frokostbord


Frokostbord 1

Karrysild med kogte æg og kapers
Ferskrøget laks med røræg og asparges
Leverpostej med bacon og svampe
Fiskefilet med rejer, citron og mayonnaise
Hønsesalat
Sprængt oksebryst med pickles
Oste med druer og kiks
Brød og smør

 


Frokostbord 2

Marinerede sild med løg og kapers
Tunmousse med tomat og agurk
Fiskefilet med citron og remoulade
Æg og rejer med mayonnaise
Ribbensteg med rødkål og agurkesalat
Rullepølse med løg og sky
Frugtsalat med råcreme
Brød og smør

 


Frokostbord 3

Kryddersild med løg og kapers
Gravad laks med rævesauce
Æggesalat med bacon
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Roastbeef med remoulade, ristede løg og surt
Skinke med italiensk salat
Æbletærte med creme fraiche
Brød og smør